Vásárlói tájékoztató

ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Regisztráció: A webáruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez, illetve kosárba helyezéséhez valamint az áru megrendeléséhez nem szükséges a regisztráció. Amennyiben regisztrálni szeretne a regisztráció során meg kell adnod a neved, és az e-mail címedet. Rendelés feladásához szükséges még a szállítási cím és egy olyan telefonszám megadása is, amin, szükség esetén fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükségesek. Az adatok helyességét a rendelésed elküldése előtt ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted, jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adataidat természetesen módosíthatod. A regisztrációddal egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy  hírlevélben tájékoztathasson a webáruház aktuális híreiről, akcióiról, újdonságairól. Az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez használja.

Megrendelés: Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak és forintban értendők, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban. A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a jobb felső sarokban található „Kosár” feliratra klikkelve. Ha az adatok véglegesítése megtörténik, akkor a rendelésedet elküldted hozzánk. A rendszer küld egy automatikus visszaigazolást a rendelésedről, ebben a visszaigazoló e-mailben fogod megkapni a végső fizetendő összeget, amely már tartalmazza a szállítás díját és az aktuális személyes és állandó kedvezményeket is. Folyamatban lévő megrendeléseid állapotát a bal oldalon található „Kosár” menüpont alatt a „Korábbi rendelések”’ fejezetben bármikor ellenőrizheted.
A Felek között, elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A szerződés nyelve magyar. A szerződések rögzítésre kerülnek, és később visszakereshetők a Korábbi rendelések menüpontban. Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vedd fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Vevőszolgálat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben.

Fizetési módok: A fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki. A fizetés történhet készpénzben utánvéttel, előre utalással vagy helyszíni kifizetéssel a telephelyen.
1.) Készpénzes fizetésre lehetőség van utánvét formájában. Ekkor a szállítást végző futárszolgálat emberének kell kifizetni az áru ellenértékét és a szállítás költségét.
2.) Módod van a termék személyes átvételére is, 2668 Patvarc, Gyarmati út 29 szám alatt a nyitvatartási időhöz igazodva.
3.)Előre utalásnál az árú vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése Révész András  10103719-663621100-01005006 BUDAPEST BANK bankszámlára történik. A vételár beérkezése után kézbesítjük a csomagot.


Rendelés módosítása: Amennyiben szeretné módosítani, a már leadott, de még nem teljesített rendelését, kérem küldjön levelet a vevőszolgálatunkra. Email:emikert2018@gmail.com A levél tárgya "RENDELÉS MÓDOSÍTÁSA" legyen!!! Lezárt, leszámlázott és futárnak előkészített csomagon nem áll módunkban módosítani!

Rendelés törlése: A vevőszolgálatra küldjön egy levelet a rendelés törléséről! A levél tárgya "RENDELÉS TÖRLÉSE" legyen!!! Email: emikert2018@gmail.com

KÉREM A SZÁMLA IGÉNYÉT ELŐRE JELEZNI! UTÓLAGOS SZÁMLA IGÉNYÉT NEM ÁLL MÓDOMBAN TELJESÍTENI!